Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Dying Light 2 treedt uit het duister

Dying Light 2 treedt vandaag uit het duister op de E3 van 2018. Naast de trailer worden ook gameplaybeelden getoond om te laten zien hoe men vooruit is gegaan in dit deel.

Jouw keuzes zijn van invloed op hoe jij de game uiteindelijk kan spelen. Jouw voortgang (of ondergang) wordt dus meer beïnvloed dan ooit. Grafisch is het een enorme vooruitgang sinds het eerste deel. We krijgen sfeervolle beelden te zien van zowel overdag, als de huiveringwekkende nacht.

BRON Microsoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?