A Way Out

  • Ontwikkelaar Hazelight
  • Eerste releasedatum 23 maart 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

EA kondigt nieuwe coop IP A Way Out aan

Electronic Arts komt met een mooie verrassing op de E3. De uitgever kondigt namelijk een volledig nieuwe IP, genaamd: A Way Out, aan. De game is volledig gemaakt voor coop-spelers en ondersteunt dan ook lokale multiplayer!

De game wordt ontwikkelt door Starbreeze Studios, de ontwikkelaar van Brothers: A Tale of Two Sons. A Way Out gaat over twee vrienden die samen moeten werken om zich uit de sores te werken. Zo zien we in de trailer bijvoorbeeld hoe twee spelers moeten samenwerken om uit een gevangenis te ontsnappen. Bijzonder is dat de ene speler zich in een cutscene kan bevinden, terwijl de ander er omheen loopt.

BRON EA Play conferentie

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?