Check hier alle The Triple-i Initiative content

EA kondigt nieuwe coop IP A Way Out aan

Geplaatst: 10 juni 2017 21:45
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Electronic Arts komt met een mooie verrassing op de E3. De uitgever kondigt namelijk een volledig nieuwe IP, genaamd: A Way Out, aan. De game is volledig gemaakt voor coop-spelers en ondersteunt dan ook lokale multiplayer!

De game wordt ontwikkelt door Starbreeze Studios, de ontwikkelaar van Brothers: A Tale of Two Sons. A Way Out gaat over twee vrienden die samen moeten werken om zich uit de sores te werken. Zo zien we in de trailer bijvoorbeeld hoe twee spelers moeten samenwerken om uit een gevangenis te ontsnappen. Bijzonder is dat de ene speler zich in een cutscene kan bevinden, terwijl de ander er omheen loopt.

Bron: EA Play conferentie
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot A Way Out

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

23 maart 2018

Ontwikkelaar

Hazelight

Gameliner Awards

-

Lees meer