EA Sports FC-concurrent UFL scoort releasedatum

-

Naast de concurrentie van Konami moet EA Sports rekening gaan houden met een nieuwe opponent op het voetbalveld. Check hier de releasedatum van UFL!

Echte voetbalsterren maken een opkomst in de online multiplayergame van ontwikkelaar XTEN Limited. UFL wordt een free-to-play voetbalgame, waarin de liefde voor het spel voorop staat. In UFL is het de bedoeling dat je je eigen club samenstelt. Je past het aan naar je eigen voorkeur en zodra alles staat hoe je het wilt hebben, neem je het op tegen de competitie. Ben jij klaar om te strijden voor het kampioenschap? Ondanks het feit dat je UFL gratis kan spelen, zijn er uiteraard wel aankopen mogelijk. Echter, XTEN Limited geeft stellig aan dat er geen gimmicks, scams en nonsens in deze voetbalgame te vinden is. We gaan het meemaken.

UFL verschijnt op 12 september voor de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Bron: XTEN Limited
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot UFL

Ontwikkelaar:

XTEN Limited

Uitgever:

XTEN Limited

Release:

5 december 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord