UFL dribbelt door naar december, haalt releasedatum niet

-

Zat je met smart te wachten op de nieuwe free-to-play voetbalgame UFL? Dan heb ik slecht nieuws voor je. De oorspronkelijke releasedatum van 12 september wordt helaas namelijk niet gehaald, zo wordt gemeld via het officiële X-account van de game. Maar geen zorgen, er is al wel een nieuwe releasedatum bekend!

Strikerz Inc. heeft namelijk aangekondigd dat de release van UFL, hun langverwachte voetbalgame, drie maanden wordt uitgesteld. De oorspronkelijke releasedatum van 12 september bleek onhaalbaar na een analyseronde van spelersfeedback en speldata. De ontwikkelaar benadrukt dat de extra tijd nodig is om de features verder te finetunen en te zorgen dat de game voldoet aan zowel hun eigen standaarden als die van de spelers. Als je naar deze game uitkeek, dan is dat misschien een teleurstelling. Aan de andere kan; de keuze van de ontwikkelaar om UFL uit te stellen om de game te verbeteren verdient ook waardering.

UFL, dat al sinds 2016 in ontwikkeling is en in 2021 werd aangekondigd, belooft een interessante toevoeging te worden in het voetbalgame-genre. Fans zullen echter nog even geduld moeten hebben tot de nieuwe releasedatum van 5 december voordat ze de game kunnen uitproberen.

Bron: UFL

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot UFL

Ontwikkelaar:

XTEN Limited

Uitgever:

XTEN Limited

Release:

5 december 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord