UFL

  • Ontwikkelaar Strikerz Inc.
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie , Sport
  • Gameliner score -

Video: UFL ontvangt eerste gameplay-video

Vorig jaar werd er tijdens gamescom de nieuwe voetbalgame UFL aangekondigd. Met de korte teaser werd wel duidelijk dat FIFA te maken krijgt met wat concurrentie. En nu is ook de eerste gameplay-video een feit.

Je kunt niet zeggen dat er geen ambitie schuilgaat achter UFL. De ontwikkelaars willen een voetbalgame aanbieden dit niet alleen gratis is, maar ook eerlijk en met goede gameplay. Daarnaast zijn ze druk bezig geweest met de officiële licenties en zijn bekende voetballers zoals Cristiano Ronaldo en Kevin de Bruyne de ambassadeurs van de UFL. Er is ook al genoeg bekendgemaakt rondom de gameplay. UFL biedt spelers een ranked en unranked modus met daarbij de mogelijkheid om offline te spelen. Het online gedeelte is opgedeeld in divisies waarbij je een eigen team kunt creëren en op die manier promotie kunt maken naar de hogere divisies. De gameplay video en het gehele live event zijn hieronder te bekijken.

UFL verschijnt later dit jaar voor de Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON YouTube

Over auteur AnitavanBeugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?