EA stopt ontwikkeling van verschillende mobiele games

Geplaatst:

In een persbericht heeft EA laten weten te stoppen met het ontwikkelen van twee mobiele games. Het gaat om Apex Mobile Legends en Battlefield Mobile Strategies.

Momenteel kunnen we nog niet uitkijken naar een mobiele Battefield game. Door middel van nieuwe inzichten zijn EA en de ontwikkelaar tot de conclusie gekomen dat een mobiele game op dit moment geen zin heeft. Ze blijven bezig met het ontwikkelen van een Battelfield ecosysteem en willen zo goed mogelijk voldoen aan de wensen van de community. Daarnaast is te lezen dat de studios druk bezig zijn met de preproductie van toekomstige Battefield games.

In hetzelfde persbericht wordt geschreven over het stoppen van Apex Mobile Legends. De reden dat de uitgever stopt met het ontwikkelen van Apex Mobile Legends heeft er mee te maken dat het ook bij deze game niet kan voldoen aan de verwachtingen van de spelers. Ondanks de sterke start van de game schrijft EA dat ze in goed overleg samen met de ontwikkelaar hebben besloten om, binnen een jaar van de release, de stekker er uit te trekken. Inmiddels is de game niet meer te downloaden in de verschillende appwinkels en kunnen er geen nieuwe in-game aankopen meer gedaan worden, behalve als je nog in-game geld in de game hebt zitten.

Apex Legends Mobile is nog te spelen tot en met 1 mei 2023.

Bron: Electronic Arts
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends Mobile

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

17 mei 2022

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord