EA onthult Apex Legends Mobile

Geplaatst:

Er is straks nog een Battle Royale die op mobiele apparaten te spelen valt. EA heeft namelijk Apex Legends Mobile onthuld.

Apex Legends is nog steeds een erg populaire Battle Royale-game. De game heeft nog steeds meer dan honderd miljoen spelers en wordt nog maandelijks voorzien van verse nieuwe content. Zo werd onlangs nog aangekondigd dat Apex Legends nieuwe Titanfall content krijgt. Ontwikkelaar Respawn Entertainment en uitgever Electronic Arts beloofden gauw meer nieuws bekend te maken rondom Apex Legends. EA laat in een blogbericht weten wat dit grote nieuws is. Het gaat hier namelijk om Apex Legends Mobile, een mobiele variant van de op Titalfall gebaseerde Battle Royale. Het is al een tijdje bekend dat een mobiele versie van Apex Legends in de planning staat, maar nu gaat het toch echt officieel gebeuren. Respawn heeft een speciaal team opgezet om de mobiele ervaring mogelijk te maken. De game wordt, net zoals het origineel, free-to-play en heeft een eigen Battle Pass. Deze mobiele ervaring ondersteunt echter geen crossplay met Apex Legends op de andere platformen, gezien de game speciaal is ontwikkeld voor mobiele apparaten en touchscreen-besturing.

Het is nog niet bekend wanneer Apex Legends Mobile beschikbaar is. EA en Respawn willen geleidelijk aan wereldwijd een bèta test uitrollen.

Bron: Electronic Arts
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends Mobile

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

17 mei 2022

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord