Apex Legends Mobile

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 17 mei 2022
  • Platformen Mobile
  • Genre First-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score -

EA onthult Apex Legends Mobile

Er is straks nog een Battle Royale die op mobiele apparaten te spelen valt. EA heeft namelijk Apex Legends Mobile onthuld.

Apex Legends is nog steeds een erg populaire Battle Royale-game. De game heeft nog steeds meer dan honderd miljoen spelers en wordt nog maandelijks voorzien van verse nieuwe content. Zo werd onlangs nog aangekondigd dat Apex Legends nieuwe Titanfall content krijgt. Ontwikkelaar Respawn Entertainment en uitgever Electronic Arts beloofden gauw meer nieuws bekend te maken rondom Apex Legends. EA laat in een blogbericht weten wat dit grote nieuws is. Het gaat hier namelijk om Apex Legends Mobile, een mobiele variant van de op Titalfall gebaseerde Battle Royale. Het is al een tijdje bekend dat een mobiele versie van Apex Legends in de planning staat, maar nu gaat het toch echt officieel gebeuren. Respawn heeft een speciaal team opgezet om de mobiele ervaring mogelijk te maken. De game wordt, net zoals het origineel, free-to-play en heeft een eigen Battle Pass. Deze mobiele ervaring ondersteunt echter geen crossplay met Apex Legends op de andere platformen, gezien de game speciaal is ontwikkeld voor mobiele apparaten en touchscreen-besturing.

onbekend

Het is nog niet bekend wanneer Apex Legends Mobile beschikbaar is. EA en Respawn willen geleidelijk aan wereldwijd een bèta test uitrollen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?