Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Apex Legends ontvangt nieuwe Titanfall-content

Er komt content uit de Titanfall-serie naar Apex Legends. Dat nieuws maakten EA en Respawn Entertainment eerder vandaag bekend aan de hand van een nieuwe geanimeerde trailer.

In de Stories from the Outlands-trailer wordt aandacht geschonken aan het achtergrondverhaal van de nieuwste Legend Valkyrie, de dochter van de bekende Titan Pilot Viper uit de Titanfall-serie. De video laat onder andere een verhitte discussie zien tussen het populaire Titanfall-personage Kuben Blisk en ''kleine Viper'' (Valkyrie). Deze trailer is niet het enige waar de inmiddels meer dan 100 miljoen spelers van Apex Legends deze week hun tanden in kunnen zetten. EA en Respawn Entertainment beloven namelijk de komende dagen nog meer Apex Legends-nieuws naar buiten te brengen.

Apex Legends is nu beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Sinds 9 maart is de game ook te spelen op de Nintendo Switch.

BRON Electronic Arts

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?