Apex Legends Mobile

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 17 mei 2022
  • Platformen Mobile
  • Genre First-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score -

Trailer: Apex Legends Mobile heeft een releasedatum

Apex Legends Mobile heeft eindelijk een releasedatum gekregen. We kunnen volgende week aan de slag met de mobiele game.

Iets meer dan een jaar geleden werd Apex Legends Mobile onthuld. Deze mobiele variant van de bekende battle royale-game kent een eigen Battle Pass en wordt speciaal ontwikkeld met het besturen via een touchscreen in het achterhoofd. Eerder dit jaar konden fans zich opgeven voor de pre-registratie van Apex Legends Mobile. Dit deed al vermoeden dat een officiële releasedatum niet al te ver meer in de toekomst moest liggen. Nu is eindelijk de releasedatum onthuld. Middels een trailer waarin ook het eerste seizoen wordt aangekondigd, leren we dat we vanaf volgende week aan de slag kunnen met de mobiele game.

Apex Legends Mobile is vanaf 17 mei speelbaar op iOS en Android.

BRON Respawn Entertainment

Over auteur ClaudiaTjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?