EA werkt nog altijd aan Skate.

Geplaatst: 8 juni 2024 00:52
-

Benieuwd wat er precies van de nieuwe Skate. geworden is? Nou nog helemaal niets. Electronic Arts werkt er namelijk nog altijd aan. Er zijn tenminste wel nieuwe beelden!

We kunnen klagen wat we willen, maar bij Skate.-ontwikkelaar Full Circle nemen ze feedback erg serieus. Wellicht iets te serieus, want de game is nog altijd in een pre-pre-alpha. Dat gezegd hebbende, er is nu genoeg beeldmateriaal voor een volledige gameplaytrailer om het volk te laten weten dat development nog in volle gang is. Benieuwd naar waar Skate. nu staat? Check dan onderstaande gameplay!

Skate. is nog altijd in ontwikkeling voor pc en consoles. Wil jij Skate. alvast bepotelen? Schrijf je dan nu in als Playtester! Benieuwd naar wat Summer Game Fest nog meer te bieden heeft? Check dan hier de aankondiging van Civilization VII of kijk naar de eerste beelden van de Alan Wake 2-DLC die morgen komt te verschijnen!

Bron: Summer Game Fest
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot skate.

Ontwikkelaar:

Full Circle

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

NNB

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord