Army of Two

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 7 maart 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Een Army of Two film?

Electronic Arts had al plannen om andere franchises een verfilming te laten ondergaan, nu komt ook Army of Two erbij. Er is al een producer en een scriptschrijver.

Scott Stuber is de producer van de film, terwijl Scott Z Burns het script schrijft. Deze scriptschrijver kennen we ook van The Bourne Ultimatum. Het verhaal zal gaan om 2 mannen in het leger die vast komen te zitten in een complot.

"Because people experience the game in pairs, playing two guys who go against the world, Scott and I agreed this format presented an opportunity to make a great buddy film,"

Aldus Scott Burns. Hij vertelde ook nog dit over de film:

"The ambiguity of these private military corporations lends weight to an intelligent thriller with relevance to what's going on in the world right now. You have contractors with their own agendas, and two guys whose friendship supersedes all the politics.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?