Check hier alle The Game Awards 2023 content

Army of Two

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 7 maart 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Map Pack Army of Two ook op 360

Eerder verscheen het Veteran-pack van Army of Two al voor de PlayStation 3. Destijds had de Xbox 360-versie ook moeten maar verschijnen, maar EA maakte een uitstel van die versie bekend.

Vanaf vandaag is het Veteran Map Pack alsnog beschikbaar op Xbox Live. In het gratis Veteran-pack zitten twee nieuwe levels die je uiteraard in coöp kunt spelen, en daarnaast bevat het geheel een multiplayermap.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?