Check hier alle The Game Awards 2023 content

Army of Two

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 7 maart 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Download nu de demo van Army of Two

Vandaag is de demo van EA's nieuwste game Army of Two op Xbox Marketplace gezet. De demo weegt 1,3 gigabytes. De demo bevat de tutorial en de volledige missie in Somalië. Je kan deze game alleen, met een vriend naast je op de bank, of je vriend op de bank aan de andere kant van de wereld spelen.

Dus weet je nog niet of je deze game moet kopen, check dan de demo! Ben je overtuigd? Dan koop je hem natuurlijk op Gameliner.nl!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?