Army of Two

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 7 maart 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Twee soldaten verdwaald

Hoewel vandaag het Veteran-pack voor Army of Two had moeten verschijnen is het daar niet van gekomen. EA maakte het uitstel voor de Xbox 360 bekend. Op de PlayStation 3 is het pack al wel te downloaden, maar op Xbox Live Marketplace is het tweemansleger nog spoorloos. Opvallend aan het hele zaakje is dat in de VS het een omgekeerde wereld is: het PS3-pack is uitgesteld en de 360-versie is juist op tijd.

In het gratis Veteran-pack zitten twee nieuwe levels die je uiteraard in coöp kunt spelen, en daarnaast bevat het geheel een multiplayermap. Wanneer Xbox 360-bezitters alsnog aan de slag kunnen is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?