De Sims 3

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 4 juni 2009
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Een kijkje achter de schermen bij The Sims 3

In een achter-de-schermen video van The Sims 3 komen we meer te weten over het derde deel uit de populaire serie. Eén van de nieuwe dingen in de game is de open-wereld, waardoor je voor het eerst bij je buren op de koffie kunt (of op de thee, net wat je lekker vindt natuurlijk). Dat betekend dus in grote lijnen dat je meer vrijheid krijgt in de game, waardoor je nog meer kunt verkennen en nog meer sociale contacten kunt leggen.

Ook wordt er nog ingegaan op de opties waarmee je jouw sim helemaal naar jouw wens kunt aanpassen, en dit is mogelijk nog uitgebreider dan in The Sims 2. In de video wordt nog veel meer verteld, dus ga snel kijken (of later, als je dat wilt)!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?