Eerste beelden Warhammer 40.000: Rogue Trader gameplay

Geplaatst:

De ontwikkelaar Owlcat Games heeft de eerste gameplay-trailer voor de aankomende game Warhammer 40.000: Rogue Trader uitgebracht. In de trailer kun je zien hoe je je imperium kan uitbreiden als snuggere handelaar.

Deze nieuwe game van de ontwikkelaar van de Pathfinder games brengt je naar de scifi en fantasy wereld van Warhammer 40K. In de game verken je als vrije handelaar onbekende systemen waar veel gevaar op de loer ligt. Op deze grenzen van het verkende rijk bouw je een handels imperium op. Hiervoor overbrug je ongelooflijke afstanden in je enorme ruimteschip en bezoek je talloze systemen van de Koronus Expanse. Als speler krijg je ook veel keuzes. Je kunt bijvoorbeeld je onderdanen genade te schenken of ze flink straffen wanneer ze de fout in gaan. Je kunt trouw zweren aan de God-Keizer of samenzweren met de vijanden van de mensheid. Iedere beslissing die je neemt, is in de hele sector merkbaar en heeft invloed op de gamewereld en haar inwoners. De trailer hierbeneden geeft ons een eerste kijk hoe dit eruit gaat zien.

Warhammer 40.000: Rogue Trader heeft nog geen releasedatum. De game komt in ieder geval naar pc en waarschijnlijk ook naar PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series, zoals de vorige game van Owlcat Games.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Rogue Trader

Series

Warhammer

Uitgever

Owlcat Games

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

7 december 2023

Ontwikkelaar

Owlcat Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord