Overwatch 2

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 4 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Eerste debuffs voor Overwatch 2 hero’s

Blizzard Entertainment speelt in op de kritiek van talloze spelers op Overwatch 2. Vijf hero’s uit de game zullen worden aangepast komende maand.

De volgende update van Overwatch zijn de eerste hero-debuffs voor de game. Oorspronkelijk zouden deze wijzigingen pas in december komen. Blizzard vindt dat de hero’s ook niet aan hun eigen eisen voldoen en voert de veranderingen daarom eerder in. De vijf hero’s die minder krachtig worden zijn Genji, Zarya, D.Va, Sombra en Kiriko. Genji’s maximale munitie gaat van 30 naar 24 en de schade van zijn shurikens van 29 naar 27. In het geval van Zarya was de schade die ze kon doen in combinatie met haar barrière te sterk. Daarom wordt de barrière met een halve seconde verkort, terwijl de afkoeltijd van de barrière met één seconde wordt verlengd. Sombra's hack-vaardigheid wordt afgezwakt. De schadevermenigvuldiging van de aanval daalt van 40% naar 25% en de duur van de Ability Lock wordt met 0,25 seconden verkort. Gehackte vijanden kunnen gedurende de duur van het effect niet opnieuw worden gehackt. Bij D.Va wordt de impactschade van haar boosters verminderd van 25 naar 15, maar het bereik van haar Fusion Cannon wordt vergroot van 3,5 naar 3,75. Kiriko krijgt minder onkwetsbaarheidstijd na het gebruik van haar teleportatie. Dit is om een ​​deel van de verwarring weg te nemen die ontstaat bij het schieten op Kiriko.

Overwatch 212

Deze update voor Overwatch 2 wordt op 15 november uitgebracht.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?