Dead Space

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Horror , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Eerste deel Dead Space strip gratis bekijken

Dead Space, de sci-fi horrorshooter van Electronic Arts, was één van de najaarstoppers van 2008 en schopte het zelfs tot Peters favoriete game van het jaar.

Naast de game is er ook een animatie DVD uitgekomen met als titel Dead Space: Downfall. Maar dit is niet alles, want er komt ook een stripserie uit van Dead Space. Deel één is gratis te bekijken, maar voor de andere vijf delen zul je moeten bètalen.

Deel één kan je hier bekijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?