Eerste gameplay Hell Is Us onthuld

-

Al geruime tijd hebben we weinig tot niets meer mogen vernemen van de actie avonturen game Hell Is Us. Toch verscheen de game plots tijdens de meest recente State of Play uitzending van PlayStation waar de eerste gameplaybeelden werden getoond.

Middels een teaser trailer zagen we in 2022 voor het eerst Hell Is Us. Deze game wordt ontwikkeld door Rogue Factor samen met Jonathan Jacques-Belletête, die ook bekend werd door zijn werk als art director voor de game Deus Ex. De game speelt zich af in een door oorlog verscheurd land en dat is in de trailer ook goed te zien aan de grauwe kleursetting. Met het verhaal van de game wordt aangetoond dat de hel op aarde wordt gecreëerd door slechts een soort: de mens.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar Hell Is Us moet ergens in 2025 gaan verschijnen. De game komt dan uit voor de PlayStation 5, Xbox Series en pc.

Bron: Sony
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hell is Us

Ontwikkelaar:

Rogue Factor

Uitgever:

Nacon

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord