Eerste gameplaybeelden The First Berserker: Khazan onthuld

-

Hopelijk ben je klaar voor de actievolle taferelen in The First Berserker: Khazan. De eerste 15 minuten aan gameplaybeelden zijn zojuist vrijgegeven.

Het intro toont ons wat er op het spel staat. We kruipen in de huid van Khazan - de generaal die de dood wist te overwinnen. We zien dat de beste man is uitgekozen door de Blade Phantom, die hem vervolgens volledig geneest. Echter, voor niks gaat de zon op en we zien al snel dat er meer aan de hand is. Het verhaal behandelt vooral het thema wraak en dit is goed te zien in de gameplay. The First Berserker: Khazan is een actie/RPG met een soulslike-achtige benadering als het gaat om de combat. We zien dat Khazan vijandelijke aanvallen kan blokken, pareren en ontwijken. Zelf deelt de generaal ook stevige tikken uit, zeker wanneer hij steeds meer oorlogstrucjes uit de kast haalt. De gameplay eindigt met een boss fight tegen een yeti en een teaser waar het verhaal uiteindelijk verdergaat.

The First Berserker: Khazan staat op de planning voor 2025. De actiekomt komt te verschijnen op de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Bron: NEXON
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The First Berserker: Khazan

Ontwikkelaar:

Neople

Uitgever:

NEXON Korea Corporation.

Release:

Q1 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord