Stijlvol geweld in The First Berserker: Khazan

-

NEXON is ook van de partij tijdens de Xbox Partner Preview 2024 showcase. Check hier de nieuwe beelden van The First Berserker: Khazan!

The First Berserker: Khazan is een bikkelharde actie/RPG afkomstig uit het 'Dungeon & Fighter'-universum. Het komt wellicht niet als een verrassing, maar in The First Berserker: Khazan speel je als de generaal Khazan. De oorlogsheld moet het opnemen tegen diverse monsters en is dan ook niet bang om er een waar bloedbad van te maken. De combat is ruig en de zogeheten 'parry mechanic' lijkt een centrale rol te spelen. Je hebt stalen zenuwen nodig om niet tot moes geslagen te worden door menig eindbaas. Het nieuwe beeldmateriaal mag rekenen op een positieve receptie, al plaatst men nog wel wat vraagtekens bij de framerate.

The First Berserker: Khazan is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Xbox Partner Preview 2024
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The First Berserker: Khazan

Ontwikkelaar:

Neople

Uitgever:

NEXON Korea Corporation.

Release:

Q1 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord