Eindelijk gameplay van Unknown 9: Awakening

-

Het heeft een eeuwigheid mogen duren, maar tijdens de Xbox Partner Preview 2024 showcase krijgen we de eerste gameplaybeelden te zien van Unknown 9: Awakening.

Denk maar terug aan gamescom 2020 - dat is de eerste en tevens laatste keer dat we iets van Unknown 9: Awakening hebben vernomen. Echter, Bandai Namco en ontwikkelaar Reflector Entertainment zijn terug en schotelen ons meteen de eerste gameplaybeelden voor. Spelers stappen in de schoenen van Haroona. In deze In deze third-person en verhaalgedreven actie/avonturengame ga je op zoek naar de waarheid. Je gebruikt magische krachten vanuit de 'Fold' om een vuist te maken tegen de vele gevaren in de wereld. Je wordt namelijk opgejaagd door de 'Ascendants' - een groep fanatiekelingen die de 'Fold' wil gebruiken om de geschiedenis van de mensheid te herschrijven.

Unknown 9: Awakening is beschikbaar ergens in de zomer voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Xbox Partner Preview 2024
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Unknown 9: Awakening

Ontwikkelaar:

Reflector Entertainment

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

18 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord