Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt verhaaluitbreidingen

-

Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes is al enige tijd te spelen, maar kan binnen afzienbare tijd ook een aantal uitbreidingen verwachten. Dat deze uitbreidingen op de planning stonden was al bekend, maar op het social media account van de game wordt nu wat uitgebreider ingegaan op de inhoud van deze dlc.

Iedere uitbreiding die Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes tegemoet mag zien komen voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de game. In elk hoofdstuk staat een ander personage in de schijnwerpers. Komende maand, in augustus, wordt het eerste hoofdstuk gelanceerd dat een verhaaluitbreiding rondom Marisa toevoegt. Er wordt ingegaan op haar verhaal en je moet de mysteries van de Child of the Rune zien te ontrafelen. In september verschijnt een uitbreiding rondom Seign. Je moet ontdekken welke invloed Seign en consorten hebben gehad vanuit de shaduwen van de Galdean Empire. Tot slot wordt ook in oktober nog een verhaaluitbreiding uitgebracht welke volledig draait rondom Markus. Vind verborgen geheimen in het mysterieuze Menhir's Distortion.

Eiyuden Chronicles Hundred Heroes dlc 1
Eiyuden Chronicles Hundred Heroes dlc 2
Eiyuden Chronicles Hundred Heroes dlc 3

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes is momenteel speelbaar. De drie verhaaluitbreidingen verschijnen respectievelijk in augustus, september en oktober van dit jaar. Benieuwd naar de game? Check dan onze Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes review.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

Ontwikkelaar:

Rabbit & Bear Studios

Uitgever:

505 Games

Release:

23 april 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord