Eledees

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 3 mei 2007
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score

Eledees voor de Nintendo DS aangekondigd

Zojuist heeft uitgever Konami Eledees voor de Nintendo DS aangekondigd. De game zal een gloednieuw verhaal krijgen, genaamd Eledees: De avonturen van Kai en Zero, en moet deze winter verschijnen.

Eledees: De avonturen van Kai en Zero is een directe opvolger van de Eledees die eerder op de Nintendo Wii verscheen. De game begint wanneer je door een bus, uitgevonden door Kai's vader, wordt getransporteerd naar een voor jou totaal onbekend gebied. Terwijl jij als duo gewend raakt aan de nieuwe omgeving moet je al je vaardigheden uit de kast toveren om Eledees te verzamelen en ze te helpen vooruit te komen. Met een speciaal wapen kun je wegglippende Eledees grijpen en objecten optillen, manipuleren en verplaatsen.

Behalve dat je Eledees opspoort en apparaten van stroom voorziet wordt je als speler ook uitgedaagd om aan een nieuw soort 'Omaga' Eledees te vinden. Deze kunnen meer dan gewone Eledees en zijn geschikt om nog verder te komen in de game.

Deze game bevat uitgebreidere multiplayerelementen dan de Wii-versie. Je kunt door middel van Wi-Fi met vier spelers tegelijk op zoek gaan naar de verschillende energiebronnen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?