Embracer verkoopt Saber Interactive voor half miljard dollar

Geplaatst:

De geruchten gaan dat megaconcern Embracer afstand gaat doen van Saber Interactive en daarmee ook van de rechten op de Star Wars: Knight of the Old Republic remake. Bloomberg beweert uit betrouwbare bronnen te hebben vernomen dat Saber voor een slordige vijfhonderd miljoen dollar onder de hamer gaat.

Daarnaast wordt ook beweerd dat een groep investeerders al interesse heeft getoond en dat de ontwikkeling van de KOTOR remake ook wordt voortgezet, iets waar al tijden over wordt gespeculeerd. Mochten de geruchten kloppen, dan zou dat betekenen dat Saber Interactive een particulier bedrijf wordt met zo'n vijfendertighonderd medewerkers wereldwijd.

Knights of the Old Republic

Gezien de Embracer Group dit nieuws zelf nog niet heeft geadresseerd, beschouwen we het voor nu als een gerucht, zij een een zeer plausibel gerucht. Bij Embracer waait al een tijdje een wind van ontslagen en herstructurering, dus de verkoop van Saber Interactive zou niet als een totale verrassing komen.

Bron: Bloomberg
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Series

Star Wars

Uitgever

Lucasfilm

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Aspyr Media

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord