Endless Dungeon uitgesteld naar oktober

Geplaatst:
Aangepast: 13 april 2023 13:10

De aankomende game van Amplitude Studios heeft wederom vertraging opgelopen. Endless Dungeon gaat niet meer in mei verschijnen, maar wordt beschikbaar gemaakt in oktober.

De releasedatum van Endless Dungeon was eindelijk vrijgegeven begin dit jaar. De actiegame had eigenlijk op 18 mei verkrijgbaar moeten zijn, maar is nu wederom uitgesteld. Eerst had de titel van Amplitude Studios al moeten verschijnen ergens in 2022. Er zijn meerdere redenen voor het uitstel. Amplitude Studios wil uiteraard de game verder oppoetsen, maar de ontwikkelaar wil ook inhoudelijk het een en het ander veranderen. Na feedback van de spelers die de game getest hebben, worden er veranderingen toegepast op het gebied van de game's economiesystemen, progressiesystemen en de balancering van de dungeon crawler gaat op de schop. Als goedmakertje worden er wel drie extra skins vrijgegeven, mits je de game vroegtijdig aanschaft of vooraf bestelt.

Endless Dungeon is beschikbaar vanaf 19 oktober voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De Nintendo Switch-versie krijgt een andere datum, al is die op het moment nog niet bekend.

Bron: Amplitude Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Endless Dungeon

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 oktober 2023

Ontwikkelaar

Amplitude Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord