Trailer: Releasedatum Endless Dungeon vrijgegeven

Geplaatst:
Aangepast: 19 januari 2023 23:06

Het eindeloze wachten op Endless Dungeon is bijna voorbij. Ontwikkelaar AMPLITUDE Studios heeft namelijk een nieuwe trailer online geknald.

In deze trailer zien we een aantal personages in een gevaarlijke dungeon. Ze worden omsingeld door insectachtige monsters. Daarna barst de strijd los. We zien een aantal doelen die spelers moeten zien te behalen tijdens de speelsessies van Endless Dungeon. Zo moet je het station zien te ontsnappen en je kristal moet ook heel blijven als het even kan. Je kunt Endless Dungeon in je eentje spelen, maar de game ondersteunt co-op als dat je voorkeur heeft. Verder zien we in de trailer de 'Day One' editie die vol zit met hebbedingetjes, zoals een kaartspel, skins, de soundtrack en nog veel meer.

Bekijk hier gameplaybeelden van Endless Dungeon.

Endless Dungeon komt naar de pc en consoles en is verkrijgbaar vanaf 18 mei.

Bron: SEGA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Endless Dungeon

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 oktober 2023

Ontwikkelaar

Amplitude Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord