Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Episodes from Liberty City laat packshot zien

Net liet ik jullie al de nieuwste video zien van Grand Theft Auto IV's Ballad of Gay Tony. Sommige mensen hebben alleen geen Xbox Live om deze extra content te downloaden. Hoe wordt dat geregeld?

Simpel. Binnenkort zullen The Lost and The Damned en The Ballad of Gay Tony beide op één DVD te staan die te koop is in de winkel. Check hieronder het packshot van deze twee games in een.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?