Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

GTA IV Episodes From Liberty City uitgesteld

Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City is al een tijdje uit voor de Xbox 360. De pc- en PlayStation 3-versie moesten even wachten op de twee stukken extra content, maar binnenkort komen die er toch echt aan.

Rockstar zegt op zijn blog dat het komt door SCEE, die wat kleine veranderingen wilde zien in de radiostations, websites en televisieprogramma's. Hierdoor is de wereldwijde release van beide versies uitgesteld naar 16 april.

Due to a last minute game submission request from Sony Computer Entertainment Europe to edit some of the in-game Liberty City radio station, television, and internet content - we are forced to delay the worldwide release of Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City for both PlayStation 3 and PC for an extra two weeks

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?