Er is een nieuwe Capcom Showcase onderweg

-

Het aankomende Summer Game Fest is maar het begin van de volgepropte gamedagen die onderweg zijn. Ook Capcom doet graag een duit in het zakje en kondigt aan dat de Capcom Showcase terugkeert.

Tijdens de Capcom Showcase kunnen we genieten van de toekomstige line-up die Capcom in huis heeft. De show gaat ruim 36 minuten duren en bevat nieuws en updates rondom de relevante Capcom-games. Het is geen geheim dat Capcom uitstekende jaren beleeft. De Resident Evil 4 remake heeft al bijna vier miljoen eenheden weten te verkopen en ook Street Fighter 6 heeft al binnen een week één miljoen exemplaren weten te slijten. Daarnaast heeft Capcom een aantal grote titels in ontwikkeling, zoals Pragmata, Dragon's Dogma II en Exoprimal. De showcase is te bekijken op 13 juni vanaf 00:00.

Wat hoop jij te zien tijdens de Capcom Showcase? Laat het ons weten!

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord