eSports: Dota The International is uitgesteld

Geplaatst: 2 mei 2020 17:00

Er is bekendgemaakt dat Dota The International is uitgesteld. In een blog maakte het Dota team bekend waarom er besloten is om de competitie uit te stellen.

Het Coronavirus heeft de meeste landen nog steeds in zijn greep, waardoor het Dota team heeft besloten om The International verder uit te stellen. Volgens het team zijn er meerdere datums bekeken, maar is er een grote kans dat de competitie gaat plaats vinden in 2021. De Battle Pass die met het evenement zou uitkomen, wordt nog steeds aan Dota 2 toegevoegd. Doordat ook zij thuis moeten werken, wordt de releasedatum wel wat later bekendgemaakt.

Op het moment is het Dota team nog druk bezig met het inplannen van de Dota Pro Circuit. Het is dus nog afwachten of dit doorgaat en hoe het er dan uitkomt te zien.

Bron: Dota 2

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dota 2

Series

-

Uitgever

Valve

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

9 juli 2013

Ontwikkelaar

Valve Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord