eSports: Blizzard annuleert de Chinese Overwatch competitie

Geplaatst:

Blizzard heeft aangekondigd de officiële Overwatch wedstrijden in China te annuleren. Het Overwatch seizoen moet nog van start gaan, maar door het Coronavirus nemen Blizzard en de teams al voorzorgsmaatregelen.

In een Tweet liet Blizzard weten de wedstrijden in China in de maanden februari en maart te annuleren. Dit om ervoor te zorgen dat de spelers, fans en personeel veilig blijft en niet besmet wordt met het Coronavirus. Ze laten hierbij weten nog steeds enthousiast te zijn over de competitie en dat verdere informatie nog volgt. Shanghai Dragons is een van de teams die via Twitter heeft laten weten druk bezig te zijn met het verhuizen van hun spelers naar Zuid-Korea. Het team Chengdu Hunters heeft besloten om in China te blijven maar neemt wel voorzorgsmaatregelen. Dit is niet de eerste esport waarbij er besloten wordt om de competitie te annuleren of stop te zetten door het Coronavirus. Ook het League of Legends kampioenschap in China staat momenteel stil.

Het nieuwe Overwatch seizoen begint op 8 februari. Het is nog niet bekend wanneer de westrijden in China wel worden gespeeld.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

24 mei 2016

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord