Everybody's Golf World Tour

  • Eerste releasedatum 28 maart 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Everybody's Golf: World Tour verbruikt 5GB van je harde schijf?

Het gerucht gaat rond dat arcade-golfgame Everybody's Golf: World Tour naar alle waarschijnlijkheid vijf gigabyte aan ruimte gaat innemen op de harde schijf van je PlayStation 3. Dit zagen we eerder al bij Devil May Cry 4 gebeuren, waarbij de installatie procedure 20 minuten van je tijd in beslag neemt.

Veel gamers zullen niet blij zijn als het een trend wordt deze lange installatieprocedure.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?