Lips

  • Ontwikkelaar iNiS Corp.
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Extra content voor Lips komt eraan

Lips is de nieuwe zinggame van Microsoft en komt deze week in de winkels te liggen. Zoals gewoonlijk moet bij een ritmegame ook de nodige downloadable content zitten. Microsoft begrijpt dat en vanaf vandaag zullen er al nieuwe nummers beschikbaar zijn.

Dit is wat er deze week en volgende week gaat komen aan extra nummers voor Lips:

21 november
Adele - Chasing Pavements
Estelle - No Substitute Love
Jason Mraz - The Remedy (I Won't Worry)
Coldplay - Violet Hill

28 november
Supertramp - Give a Little Bit
Smash Mouth - All Star
Vanessa Carlton - A Thousand Miles

De prijzen voor de nummers zullen 160 Microsoft Points per stuk zijn. Ook zal Microsoft met speciale liedjes komen voor de kerstdagen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?