Lips

  • Ontwikkelaar iNiS Corp.
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Lips-microfoon zullen nooit compitabel zijn met Guitar Hero

Lips is een game waarin je kunt zingen. Iedereen weet dat je alleen kan zingen met een microfoon. Daarom krijg je bij Lips twee microfoons erbij, zodat je ook met een vriend kunt zingen.

Nu lijkt het vanzelfsprekend dat deze microfoons ook werken voor games als Rock Band en Guitar Hero. Bij Rock Band 2 zal Electronic Arts met een patch komen waarmee de Lips-microfoons zullen werken. Activision zal dit niet gaan doen voor Guitar Hero: World Tour. De reden is tot nu toe niet bekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?