F1 24 onthuld met een eerste trailer

Geplaatst:
Aangepast: 19 april 2024 11:56

F1 24 werd onlangs onthuld door de ontwikkelaar met een eerste trailer. Natuurlijk niet helemaal onverwachts, al is de release wel net wat vroeger dan bij de voorgaande games.

Je kunt F1 24 namelijk al vanaf 28 mei spelen, als je tenminste de Champions Edition van de game aanschaft, die twintig euro meer kost dan de standaard editie. In de onthullingstrailer krijgen we alvast een voorproefje van wat we kunnen verwachten van de game. EA stuurde ook een persbericht uit over hun nieuwe game. Hierin laten ze onder andere weten dat je in F1 24 voor het eerst de keuze hebt om een carrièremodus te spelen. In die modus kun je spelen als één van de twintig speelbare coureurs. Daarnaast zijn er een aantal circuits verbeterd, waaronder Silverstone, Lusail International Circuit en Spa-Francorchamps. Om de game nog extra realistisch te maken, heeft Max Verstappen ook zijn bijdrage geleverd, aldus ontwikkelaar Codemasters.

F1 24 staat op de planning voor 31 mei dit jaar. Koop je de Champions Edition van de game, dan kun je op 28 mei al spelen.

Bron: YouTube EA Sports F1

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 24

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

31 mei 2024

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord