Fall Guys Survival update voegt Creative Mode toe

Geplaatst:

De nieuwe Fall Guys Survival update brengt een hoop verandering naar de game. Naast een nieuwe game modus komen er een aantal nieuwe functies naar de party game.

De update brengt een hoop verrijking voor de gameplay, maar vergroot ook de betrokkenheid van de community. Dit doet de ontwikkelaar door middel van innovatieve elementen zoals onzichtbaarheid power-ups, het Party Crasher projectiel Rhino en nog veel meer. De Survival update introduceert een Creatieve modus, een ruimte waarin spelers hun fantasie de vrije loop kunnen laten door spelelementen en kostuums te ontwerpen. Hierin krijgen spelers de mogelijkheid dat hun creaties in toekomstige updates worden opgenomen. Ten slotte is een belangrijke toevoeging de optie om feedback te geven. Spelers kunnen na iedere Creative Round waar ze aan meedoen aangeven of ze de ronde leuk vonden of niet. Hierdoor krijgen ontwikkelaars weer waardevolle informatie binnen voor de toekomst. De laatste update die uitkwam voor Fall Guys was de Party Power update in december 2023.

De Fall Guys Survival update is nu live op alle beschikbare platforms.

Bron: YouTube Fall Guys

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord