Trailer: Rol erop los in de Fall Guys Power Party Update

Geplaatst:

Het is weer tijd om volop voor de winst te gaan in Fall Guys! Middels de Power Party Update rol je straks de competitie voorbij.

Sinds de introductie van Creative Construction in Fall Guys hebben we even moeten wachten op substantiële toevoegingen aan de vrolijke battle royale-game. Het is nu echter tijd voor de Fall Guys Power Party Update. In deze update krijgen 'Builder Beans' meer mogelijkheden om aan de slag te gaan met het creëren van hun eigen levels. De schijnwerpers worden gericht op de nieuwe power-ups die nu in de levels kunnen opduiken. De nieuwe gameplaybeelden tonen boontjes die zichzelf oprollen en als een malle door de parcoursen racen. De Discovery Update verschijnt volgende week en deze update zorgt ervoor dat spelers gemakkelijker levels van andere spelers kunnen ontdekken. Tot slot belooft ontwikkelaar Mediatonic nieuwe Limited Time Events, store items en collaboraties in de toekomst.

Check hier onze Revisited van Fall Guys.

Fall Guys is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch. De Power Party Update is nu te downloaden.

Bron: Mediatonic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord