Fall Guys wordt gratis te spelen vanaf 21 juni

Geplaatst:

Vanaf 21 juni wordt Fall Guys een free-to-play game. Ook de Season Pass en sommige extra's kun je dan voortaan met in-game geld betalen.

Er komt een nieuwe currency naar Fall Guys Show-Bucks. Je kunt ze gebruiken om bijvoorbeeld een Season Pass te kopen, maar ook om allerlei kostuums te kopen voor jouw Fall Guy. De meeste voorwerpen die je kunt kopen van Show-Bucks hebben een zeldzaamheid Uncommon of hoger. Show-Bucks kun je ook kopen via de in-game store. In het gratis progressie-pad van Fall Guys kun je 300 Show-Bucks vrijspelen en in de Season Pass zelfs 1200. Met de komst van Show-Bucks gaat de huidige currency, Kudos, op de schop. Na afloop van een wedstrijd verdien je geen Kudos meer, maar je kunt ze nog wel verdienen met evenementen, uitdagingen en via de Season Pass. Crowns zijn vanaf 21 juni geen besteedbare currency meer. Hoe meer Crowns je verdient, hoe hoger je Crown Rank wordt. Hiermee kun je dan wel weer nieuwe kostuums vrijspelen. Als je eind juni van plan bent Fall Guys te spelen, mis dan het Spartan Showdown-evenement niet, waarin je kunt spelen als Master Chief!

Fall Guys wordt vanaf 21 juni gratis om te spelen.

Bron: Fall Guys website

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord