Trailer: Fall Guys x Halo cross-over aangekondigd

Geplaatst:

Voor wie ongelukkig was over het feit dat Halo niet aanwezig was tijdens de Xbox showcase dit jaar, vrees niet. Halo kwam langs tijdens de extended showcase met Fall Guys als leverancier.

Ja, want Master Chiefs nieuwste avontuur speelt zich af in Fall Guys. In Spartan Showdown kun je uitdagingen voltooien en met de verdiende punten Halo-outfits aanschaffen. Master Chief, een roze spartan, een Brute chieftain en een Grunt, dat zijn de kostuums die we te zien krijgen in de nieuwe trailer. Leuk feitje voor de fans en toekomstige fans, de trailer bootst de iconische Halo 3-trailer Believe na. Voor het gemak heb ik die eronder gezet als referentiemateriaal. Het Spartan Showdown-evenement is beschikbaar van 30 juni tot 4 juli op alle platformen.

Lees hier alles wat je moet weten over Fall Guys op de Switch. Ook Sonic the Hedgehog is in Fall Guys aanwezig!

Fall Guys wordt free-to-play en dat nieuwe seizoen begint op 21 juni voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord