Fall Guys wordt free-to-play, ook voor Xbox en Switch

Geplaatst: 16 mei 2022 19:13
Aangepast: 16 mei 2022 19:15

Er was natuurlijk groot nieuws rondom Fall Guys op komst. De vrolijke partygame heeft onder andere eindelijk een releasedatum te pakken voor de Xbox-consoles en Nintendo Switch.

Fall Guys komt naar de consoles van Nintendo en Microsoft. De ontwikkeling van Fall Guys op de Switch en Xbox was al bijna klaar, dus het nieuws komt niet uit de lucht vallen. Fall Guys was uitgesteld op de Nintendo Switch en Xbox, dus fans van de Wipeout geïnspireerde game zijn natuurlijk erg blij met het nieuws. Daarnaast is cross-play in Fall Guys en cross-progressie met alle beschikbare platformen mogelijk.

Maar nieuwe platformen is niet het enige wat Fall Guys met zich meebrengt. Fall Guys wordt free-to-play. Voor gratis en voor niks kun je de game aanslingeren en beginnen met spelen. De live-service betekent een nieuw seizoen. Het laatste seizoen van Fall Guys was Season 6, waarbij spelers nieuwe mini-games konden spelen en cosmetica konden verzamelen. Spelers die al lang genieten van de game kunnen een Legacy Pack ophalen, die vol zit met content. Voor nieuwe spelers zijn er echter registratiebeloningen. In de video kun je een sneak peak bekijken van het volgende seizoen.

Fall Guys is beschikbaar vanaf 21 juni op de Xbox-consoles en Nintendo Switch. De game is nu al speelbaar via de pc en PlayStation 4.

Bron: Mediatonic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord