Ontwikkeling Fall Guys Switch en Xbox bijna klaar

Geplaatst:

De ontwikkeling van Fall Guys op de Nintendo Switch en Xbox One verloopt voorspoedig. Het lijkt erop dat de ports van de game niet meer ver van ons verwijderd zijn.

'Wanneer komt Fall Guys uit op de Nintendo Switch en Xbox One?' is een vraag die de ontwikkelaars van de game de laatste tijd vaak te verduren hebben gekregen. In februari van vorig jaar werd bekend dat de populaire partygame van Mediatonic naar de twee consoles komt. Enkele maanden later volgde slecht nieuws: Fall Guys werd uitgesteld op de Nintendo Switch en Xbox One. Eerder vandaag kondigde Mediatonic aan dat Fall Guys nu cross-play functionaliteit heeft. Samen met die update kwam er ook wat nieuws naar buiten over Fall Guys op de Switch en Xbox. Het team is op de hoogte van het feit dat fans enorm graag met deze langverwachte ports aan de slag willen. Gelukkig bevinden de Switch- en Xbox-versies van Fall Guys zich in de laatste fase van ontwikkeling. Mogelijk hoeven we dus niet enorm lang meer te wachten totdat we op de twee consoles deze knotsgekke partygame kunnen spelen.

Fall Guys op de Xbox One en Nintendo Switch verschijnt ergens dit jaar. De game is nu wel al te spelen op de PlayStation 4 en pc.

Bron: Fall Guys
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord