Trailer: Feest mee in Season 6 van Fall Guys

Geplaatst: 23 november 2021 19:15

Mediatonic heeft meer informatie over het zesde seizoen in Fall Guys uit de doeken gedaan. Er valt weer een hoop nieuwe content te bespeuren.

Na een tijd gewacht te hebben, kunnen we binnenkort eindelijk aan de slag met het zesde seizoen van Fall Guys: Ultimate Knockout. Waar Season 5 van Fall Guys in het thema van de jungle stond, is het zesde seizoen van de game één groot feest - letterlijk. Season 6 van Fall Guys gaat door het leven als 'Party Spectacular' en brengt een hoop nieuwe content met zich mee. Zoals altijd hebben spelers weer vijftig nieuwe rangen met beloningen tot hun beschikking. Daarmee zijn meer dan 20.000 Kudos en twintig Crowns te ontgrendelen. Ook worden er een hoop nieuwe skins aan de game toegevoegd. Eerder zagen we al bekende gamepersonages als Ratchet en Clank in Fall Guys, maar ook deze keer zijn er een hoop nieuwe cross-overs. Als het nieuwe seizoen eenmaal gearriveerd is, kun je een kostuum voor Jin Sakai uit Ghost of Tsushima ontgrendelen. Ook komt Sackboy even gedag zeggen tijdens een speciaal in-game evenement. Natuurlijk zijn er tevens weer nieuwe levels waar we onze boonvormige vrienden doorheen kunnen loodsen. De nieuwe update voegt er vijf toe, waaronder het feestelijke Party Gauntlet en het misselijkmakende Full Tilt. Tevens komen er een aantal kleinere toevoegingen naar de game, zoals oplossingen voor bugs en cross-progression tussen de pc en PlayStation. Je kunt alle toevoegingen in detail zien in de onderstaande livestream.

Fall Guys Season 6 gaat van start op 30 november. Wie de game op de Nintendo Switch of Xbox wilt spelen, moet nog even geduld hebben. Fall Guys is uitgesteld op de Nintendo Switch en Xbox.

Bron: Fall Guys
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.