Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Party , Battle Royale
  • Gameliner score -

Groot nieuws rondom Fall Guys op komst

Noteer maandag 16 mei alvast in je agenda, want dan staat er iets groots te gebeuren. Dan wordt er een grote aankondiging gedaan met betrekking tot Fall Guys.

Ontwikkelaar Mediatonic en uitgever Epic Games zijn nog lang niet klaar met de kleurrijke game Fall Guys. Sterker nog, begin volgende week staat ons een grote aankondiging te wachten. Wat de aankondiging precies inhoudt is op dit moment nog gissen, maar wellicht wordt eindelijk onthuld wanneer Fall Guys voor de Nintendo Switch en Xbox wordt uitgebracht. Die versies zijn volgens Mediatonic immers bijna klaar. Dat zou niet verkeerd uitkomen aangezien Fall Guys inmiddels cross-play gespeeld kan worden. Het is natuurlijk ook mogelijk dat er een grootse aankondiging gepland staat voor het nieuwe seizoen van Fall Guys. Het is nog even afwachten, maar maandag om 18:00 uur weten we meer.

Fall Guys is beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Epic Games

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?