Groot nieuws rondom Fall Guys op komst

Geplaatst:

Noteer maandag 16 mei alvast in je agenda, want dan staat er iets groots te gebeuren. Dan wordt er een grote aankondiging gedaan met betrekking tot Fall Guys.

Ontwikkelaar Mediatonic en uitgever Epic Games zijn nog lang niet klaar met de kleurrijke game Fall Guys. Sterker nog, begin volgende week staat ons een grote aankondiging te wachten. Wat de aankondiging precies inhoudt is op dit moment nog gissen, maar wellicht wordt eindelijk onthuld wanneer Fall Guys voor de Nintendo Switch en Xbox wordt uitgebracht. Die versies zijn volgens Mediatonic immers bijna klaar. Dat zou niet verkeerd uitkomen aangezien Fall Guys inmiddels cross-play gespeeld kan worden. Het is natuurlijk ook mogelijk dat er een grootse aankondiging gepland staat voor het nieuwe seizoen van Fall Guys. Het is nog even afwachten, maar maandag om 18:00 uur weten we meer.

Fall Guys is beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Epic Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord