Farming Simulator 23 komt naar Nintendo Switch

Geplaatst:

Het is tijd om de laarzen uit de kast te vissen en een flink accentje op te zetten. Het nieuwste deel in de boerderijgameserie is net aangekondigd: Farming Simulator 23 komt eraan.

Het nieuwste deel gaat exclusief verschijnen op de Nintendo Switch en mobiele apparaten. Ontwikkelaar Giants Software geeft aan dat het de officiële opvolger is van Farming Simulator 20. Deze titel verschijn reeds ook exclusief voor de Nintendo Switch en mobiele apparaten. Je kunt in het nieuwste deel genieten van meer dan 100 authentieke voertuigen en gereedschapsmiddelen. Grote merken, zoals Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR en meer zijn onderdeel van de game's line-up. Je kunt zoals vanouds weer aan de slag gaan met diverse soorten boerderijen: landbouw, veeteelt of bosbouw. Farming Simulator 23 voegt ook twee nieuwe maps toe: Amberstone en Neubrunn. Deze maps zijn geïnspireerd door Noord-Amerikaanse en Europese omgevingen. Tot slot zijn er veel verbeteringen doorgevoerd, zoals een verbeterde tutorial, AI helper en meer.

Check hier onze review van Farming Simulator 22.

Farming Simulator 23 Nintendo Switch 1Farming Simulator 23 Nintendo Switch 1Farming Simulator 23 Nintendo Switch 1Farming Simulator 23 Nintendo Switch 1Farming Simulator 23 Nintendo Switch 1

Farming Simulator 23 is beschikbaar vanaf 23 mei voor de Nintendo Switch en mobiele apparaten.

Bron: Giants Software
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Farming Simulator 23

Uitgever

PLAION

Reviewscore

Platforms

Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

23 mei 2023

Ontwikkelaar

Giants Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord