F.E.A.R. 2: Project Origin

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 13 februari 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter , Horror
  • Gameliner score

F.E.A.R 2 Map Pack in aantocht

Warner Bros. heeft goed nieuws voor de F.E.A.R 2 fans. Ze melden vandaag namelijk dat vanaf volgende maand een Map Pack voor F.E.A.R 2, genaamd de Toy Soldier map pack, te downloaden zal zijn.

De Map Pack zal een nieuw perspectief bieden in het multiplayer-gedeelte. Het bevat onder andere een map waarin de spelers zich bevinden in een flipperkast. Ook zal er in de content een premium theme en een picture pack zitten. Veel leuks dus voor F.E.A.R 2 gamers.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?