Check hier alle The Game Awards 2023 content

F.E.A.R. 2: Project Origin

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 13 februari 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter , Horror
  • Gameliner score

Volgende week gratis DLC F.E.A.R 2

Ontwikkelaar Monolith bevestigde vandaag dat de nieuwe downloadable content voor F.E.A.R 2 volgende week verschijnt voor de consoles. Goed nieuws natuurlijk, maar het beste van alles is dat de content geheel gratis zal zijn. Wanneer de DLC naar de PC komt is echter nog onbekend.

De DLC bevat nieuwe drie nieuwe maps: FullTilt, Crockroach en Recess. In alle maps verandert de speler in een klein poppetje, waardoor de omgeving gigantisch groot lijkt te worden. In de map Recess bevindt de speler zich bijvoorbeeld in een zandkasteel, in de map Crockroach in een bloederige ziekenhuiskamer en FullTilt is een flipperkast.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?