F.E.A.R. 2: Project Origin

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 13 februari 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter , Horror
  • Gameliner score

Launch trailer F.E.A.R 2: Project Origin

F.E.A.R 2: Project Origin is een erg spannende game en zal weer voor slapeloze nachten gaan zorgen, want ook in deze tweede F.E.A.R game kom je weer in verschillende enge situaties terecht.

In de Exclusive Launch Trailer van de game krijg je alvast een voorproefje van dit alles en op 13 februari 2009 zal je het zelf kunnen beleven, want dan komt de game uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?