FIFA 15

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 25 september 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii , PlayStation Vita , Nintendo 3DS , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

FIFA 15-demo is 5,5 miljoen keer gedownload

Electronic Arts heeft laten weten dat de demo van FIFA 15 de meest gedownloade demo ooit is in de geschiedenis van EA Sports. Dit komt doordat de demo maar liefst 5,5 miljoen keer is gedownload sinds de release zo'n twee weken geleden.

In de demo kun je aan de slag met Barcelona, Borusia Dortmund, Liverpool, Chelsea, Manchester City, Napoli, PSG en Boca juniors. De volledige versie van FIFA 15 ligt vanaf morgen in de winkels voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en pc. Het nieuwste deel in de FIFA-serie is vanaf 26 september ook verkrijgbaar voor de PS Vita en Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?