Check hier alle THQ Nordic Showcase content

FIFA 15

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 25 september 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii , PlayStation Vita , Nintendo 3DS , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Video: FIFA 15 trailer toont nieuwe Skill Moves

Electronic Arts heeft een nieuwe trailer van FIFA 15 vrijgegeven waarin een aantal van de nieuwe Skill Moves van de game te zien zijn. Deze nieuwe bewegingen en trucjes worden zowel in het echt als in de game gedemonstreerd door Eden Hazard.

FIFA 15 ligt vanaf 25 september in de winkels voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita en pc. Mocht je lid zijn van EA Access en een Xbox One hebben dan kun je de volledige game nu zelfs al downloaden en zes uur lang spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?